Ucuz iPhone 6S kutusundan bakın ne çıktı...

Çinli bir kullanıcı internetten iPhone 6S sipariş etti; gelen kutudan bakın ne çıktı...

iPhone 6S'i beklerken...

Pazarlık yapmak elbette başlı başına bir sanat ya da yetenek olarak da düşünülebilir. Günümüzde artık yüz yüze pazarlıkların yerini alan web üzerindeki e-ticaret sitelerinin sunduğu indirimler birçok internet kullanıcısını cezbediyor. Fakat teknolojinin getirdiği birçok kolaylığın yanında bazı istenmeyen sürprizler de söz konusu olabiliyor. İnternetten 1500 yuan (yaklaşık 650 lira) karşılığında bir iPhone 6S siparişi veren Çinlinin başına gelen de işte tam böyle bir sürpriz.

iPhone 6S'in normal fiyatından yüzde 70 indirimli rakamı görüp, cihazı satın almaya karar veren Çinli, Shanghaiist'te yer alan habere göre gelen kutuyu açtığında büyük bir şok yaşadı. Zira paketin içinden Apple'ın en yeni amiral gemisi modeli yerine bir pancake çıktı.

Bu durum elbette gelen içeriğin oldukça şaşırtıcı olmasının yanında, Apple ürünlerine dair yaşanan ilk e-ticaret aldatmacası değil. Yine aynı sitede yer alan diğer bir habere göre bu ayın başlarında bir iPhone siparişi veren kadına gönderilen paketteki telefon Pear adlı başka bir firmanın modeliydi.

Okuyucu Yorumları