Uğruna servet dökülen cep!

Samsung'un S4, Apple'ın iPhone 5 için harcadığını unutun! Bu cep için öyle bir servet dökülecek ki!

Uğruna servet dökülen cep!

Motorola'nın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Moto X modeline tam yarım milyar dolarlık bir reklam ve tanıtım bütçesi ayrıldı. The Wall Street Journal gazetesinde yer alan bir habere göre Motorola'yı geçtiğimiz yıl satın alan Google, Moto X adıyla anılan akıllı telefonu yarım milyar dolarlık dolarlık bir pazarlama bütçesiyle tanıtacak.

Tek bir cihazın reklamı için ayrılan bütçenin büyüklüğü Moto X'in en büyük rakipleri olması beklenen iPhone'un üreticisi Apple'ın, iPhone'lar için toplam 663 milyon dolar ve Galaxy S serisinin üreticisi Samsung'un tüm seri için 597 milyon dolar olan senelik reklam harcamalarına bakıldığında daha da iyi anlaşılıyor.

ABD'de üretilecek cihazın ülkedeki en büyük 4 telekom firması tarafından kontratlı olarak satılacağı ve farklı renk seçeneklerine sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca Google, telefon için "siz nasıl isterseniz öyle olacak" şeklinde bir tanımlama kullanıyor. Ancak bu cümlenin tam olarak ne anlama geldiğini henüz kimse net olarak anlamış değil.

Okuyucu Yorumları