Uygulama aynı kalacak ama ismi değişecek

Oyun devi Blizzard, ismine senelerdir dokunmadığı bir hizmetinin yeni adını ortaya çıkardı!

Blizzard'dan sürpriz değişiklik!

Battle.net ismi artık kullanılmayacak. Bugün Blizzard'ın yaptığı açıklamaya göre Battle.net uygulaması ve hizmetlerine artık farklı bir isimle hitap edilecek. Forumlarında yaptıkları açıklamada Blizzard; "Battle.net yazılımında bir değişilik olmayacak, oyunlarımızı aynı platformda sunmaya devam edeceğiz. Tek değişiklik artık Battle.net uygulamasına Blizzard ismi ile hitap edeceğiz".

Battle.net'in hizmete açılması 1996'ta ilk Diablo oyunu ile olmuştu. O zamandan beri Battle.net Starcraft II, World of Warcraft, Heroes of the Storm, Hearthstone ve Overwatch oyunlarını misafir ediyor. Blizzard'ın modern oyunlarının hepsi online bağlantı gerektiriyor, ayrıca Blizzard'ın Facebook Live ile iş birliğine girmesi, Battle.net ismine ihtiyaç duymamasına sebep oldu.

"Eskiden oyunlarımızın içinde online fonksyonlar olması çok farklı bir konseptti. Bu yüzden bu hizmete özel bir isim verme gereği duymuştuk; Battle.net. Ama şimdi şirketimiz altında iki farklı isim olması akıl karışıklığından başka bir şeye sebep olmuyor, Blizzard ve Battle.net.

Battle.net'in sadece ismi değişecek, verdiği hizmetler ve özelliklerinde hiç bir değişiklik olmayacak.

Okuyucu Yorumları