...Ve yeni iPhone'lar geldi!

iPhone 5S ve 5C'nin Türkiye resmi satışı bugün başladı. Fiyatlar ve Apple'ın sürprizi haberimizde!

...Ve yeni iPhone'lar geldi!

iPhone 5S ve 5C'nin ülkemizde resmi olarak satışa sunulduğu bugün, Apple, Türk müşterilerine bir sürpriz daha yaptı. Apple'ın online mağazası, artık ülkemize de hizmet vermeye başladı.

"store.apple.com/tr" adresinden ulaşılabilen Apple Online Store Türkiye, Apple ürünlerini, artık ilk elden almanızı sağlayacak. Mac bilgisayarlar, iPad'ler, iPhone'lar ve iPod'lar gibi pek çok Apple ürünü, çok çeşitli aksesuar seçenekleri, site aracılığıyla sipariş edilebiliyor. 235 TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz gönderim imkanının sunulduğu sitede, müşteriler 12 taksit imkanından da faydalanabiliyor.

Online mağazanın açılmasıyla birlikte, iPhone 5C ve 5S'ler de Türkiye'de satışa sunuldu; uzun zamandır merak edilen fiyatları da ortaya çıktı. iPhone 5S için 3 farklı renk seçeneğinin sunulduğu mağazada, en ucuz model olan 16 GB iPhone 5S, 2.149 TL'lik fiyat etiketiyle satılıyor. 32 GB'lık model için istenen ücret 2.449 TL, 64 GB'lık modelin fiyatı ise 2.749 TL.

iPhone 5C ise, 5 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmuş durumda. Bugüne dek hep "ucuz iPhone" olarak lanse edilen 5C, ne yazık ki o kadar da ucuz değil. 16 GB'lık modelin fiyatı 1.849 TL. 32 GB'lık modelin üzerindeki fiyat etiketindeyse 2.149 TL yazıyor.

...Ve fiyatı düşen iPhone 4S. Haberimizin ikinci sayfasında...

iPhone 4S'in fiyatında büyük düşüş var!

iPhone 4S'in fiyatında büyük düşüş var!
iPhone 4S, artık "giriş seviyesi..."

iPhone 5S ve 5C'nin satışa sunulmasıyla birlikte, iPhone 4S şu an için Apple'ın "giriş seviyesi iPhone'u" konumuna gerilemiş durumda. Bugüne kadar aynı konumda iPhone 4 bulunuyordu. Apple artık iPhone 4 satışı yapmıyor ve iPhone seçenekleri, 4S'ten başlıyor.

Online mağazada sadece 8 GB'lık iPhone 4S'ler bulunabiliyor. Belirlenen fiyat ise, 1.349 TL. Sadece birkaç gün önce 1.500 TL üzeri bir fiyattan satılan iPhone 4S, artık "en ucuz" iPhone seçeneği olmuş durumda.

Okuyucu Yorumları