En verimli 6 Chrome "yeni sekme" eklentisi!

Chrome'un "yeni sekme" sayfasını, bu 6 eklentiyle çok daha işe yarar hale getiriyoruz!

"Yeni sekme" işe yarasın!

Web'de dolaşırken birçok kez gördüğünüz "yeni sekme sayfaları", çalışırken üretkenliğinizi artırmaya yönelik müthiş bir alan halini alabilir. Google Chrome'un eklenti mağazası, yeni sekmenizi zenginleştirecek eklentiler konusunda oldukça zengin. İşte yapacaklarınızı organize edip, size hatırlatarak zamanınızı daha verimli geçirmenizi sağlayacak en iyi 6 eklenti.

Dayboard

Yapılacaklar listeniz uzayıp gidiyorsa, amacını aşmaya başlamış demektir. Chrome'un yeni sekme sayfasını en iyi biçimde değerlendiren eklentilerden bir olan Dayboard, günde 5 görevden fazlasını veya azını seçmenize izin vermiyor. Yeni sekme düğmesine her dokunduğunuzda, karşınıza yapmanız gereken görevler diziliyor. Dilerseniz, "focus mode"a geçiş yaparak bir görev üzerine yoğunlaşabiliyorsunuz.

Wunderlist, Limitless ve OverTask

Wunderlist, Limitless ve OverTask

Wunderlist

Kullanımı kolay, çoklu platform destekli, esnek... sanırız bir yapacaklar listesi uygulaması için daha fazlasına gerek yok. Wunderlist'i daha önce kullandıysanız, Chrome'a yönelik yeni sekme eklentisini denemelisiniz. Bu eklenti, Wunderlist'i yeni sekmenize yerleştiriyor, böylece listenize hızla erişip, onu düzenleyebiliyorsunuz.

Limitless

Limitless, hangi sitelerde ne kadar zaman geçirdiğinizi izliyor. Eklenti, yeni bir sekme açtığınızda sizi motive etmeye yönelik mesajlar gösteriyor.

OverTask

Üretkenlik, elbette sadece listelerle gerçekleşmiyor. OverTask, listeleri bir adım öteye taşıyor ve bir proje yönetimi sistemi gibi çalışıyor. Chrome'u bir araştırma merkezine dönüştüren OverTask, farklı sekmeleri bir göreve atamanıza, bu sekmeleri daha sonra OverTask üzerinden tekrar açmanıza izin veriyor.

New Tab To Tasks ve Prioritab

New Tab To Tasks ve Prioritab

New Tab To Tasks

Google Tasks'ı seviyorsanız, ona yeni sekmenizden ulaşmaya ne dersiniz? Eklentiyi yükledikten sonra yeni sekme açmak için Ctrl+T'ye bastığınızda, Google Task listeniz tam ekranda, ağaç benzeri bir görünümde kategorilendirilmiş olarak karşınıza çıkacak.

Prioritab

Prioritab'ın çok basit bir amacı var: Yapmanız gerekeni ve onu yapmanız için kalan zamanı göstermek. Eklentide doldurabileceğiniz üç basit yapılacak listesi bulunuyor: Bugün, bu hafta ve bu ay.

En verimli 6 Chrome

Bu üç listenin üstünde geçen günün, ayın ve yılın yüzdesini görüyorsunuz. Prioritab, zamanın nasıl uçup gittiğini size göstererek harekete geçmenizi sağlayabilir.

Okuyucu Yorumları