Videowall ekranları artık ultra ince!

Panasonic'in 4.9 mm'lik ultra ince yapısı ile beğeni kazanan 47 inç yeni videowall ekranları satışta

Yeni Videowall ekranlar hazır

Astel Elektronik, Türkiye'yi eğlence ve perakende alanlarındaki videowall görüntülerini daha canlı, doğal ve dinamik hale getirecek yeni bir ekran ile buluşturuyor. Panasonic'in başarılı görsel deneyim için tasarladığı, yalnızca 4.9 mm kalınlığındaki, 47 inç videowall ekranı Astel Elektronik ile Türkiye'ye geliyor. Markanın, perakende ve eğlence alanlarına yönelik profesyonel LED ürün gamını tamamlayan videowall ekranının ultra ince yapısı, dinamik ve doğal görüntülerin kesintiye uğramadan seyirde kalmasını sağlıyor.

Zarif ve sağlam yapı

Astel Elektronik'in görüntü teknolojilerindeki uzmanlığı ile Türkiye pazarına sunulan Panasonic'in yeni videowall'u, segmentinin en iyilerinden olmaya aday. Yüksek görünürlük ve yüksek dayanıklılık sunan TH-47LFV5, zarif görünümünün aksine kırılma olasılıklarına karşı sağlam bir yapıya sahip. Medya ve gözetim istasyonlarında birçok farklı uygulama potansiyeli taşıyan ürün, geniş ve etkili dijital levha çözümü sunuyor.

500cd/m² parlaklık özelliğine sahip olan ekranın IPS Direct-LED paneli de geniş bir izleme açısı sağlıyor. Ürünün yansıma önleyici yüzey kaplaması ortam ışığının yansımasını engelleyerek yoğun aydınlatma altındaki ortamlarda bile yüksek görünürlük sunuyor.

Dijital reklam pazarında avantaj

Ekrandaki ultra ince, zarif 4,9 mm kenar, yoğun rekabetin yaşandığı dijital reklam alanlarında TH-47LFV5'e avantaj sağlıyor. Reklamlar, ultra ince ekran ile full HD kalitesinde ve göz alıcı bir canlılıkla hedef kitleleri buluşuyor. 109 mm ekran derinliğine sahip Panasonic TH-47LFV5, düşük enerji tüketimi, iyileştirilmiş siyah seviyeleri ve kontrast oranıyla da rakiplerinden ayrılıyor.

Ultra ince video duvar hakkında detaylı bilgi için [email protected] adresine yazabilir veya 0216 466 82 82 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları