ViewSonic'ten evde sinema keyfi

ViewSonic'in PJD7822HDL Projeksiyon Cihazları, Sinema Keyfini Evinize Getiriyor...

ViewSonic'ten evde film keyfi

ViewSonic'in PJD7822HDL projeksiyon cihazları, Full HD görüntü kalitesi ve SuperColor teknolojisiyle, film severlere ev konforunda sinema deneyimi yaşatıyor.

3.200 ANSI Lümen parlaklık ve 15.000:1 kontrast oranı ile dikkat çeken PJD7822HDL, evinizde adeta sinema keyfi yaşamanıza imkan tanıyor. Üstelik 1.3x optik zoom özelliği ile mesafe sorununu da ortadan kaldırıyor.

PJD7822HDL, çift HDMI ve şarj özellikli USB portu ile Google ChromeCast gibi kablosuz görüntü aktarıcı cihazların çalışmasını da destekleyerek Blu-ray/DVD oynatıcılar, TV alıcıları, oyun konsolları, Windows tabanlı masaüstü/dizüstü ve Mac bilgisayarlar gibi farklı bağlantı seçenekleriyle ev kullanıcıları, ofisler, küçük/orta ölçekli sınıflar ve kurumsal toplantı salonları için en ideal çözümleri sunuyor.

DynamicEco teknolojisi sayesinde, %70'e varan enerji tasarrufu sağlayan ViewSonic'in yetenekli projeksiyon cihazı PJD7822HDL, DLP Link teknolojisi ile çarpıcı 3D görüntü kalitesi sunuyor.

Advance DLP ( Digital Light Processing - Dijital Işık İşleme) teknolojisi ile kristal netliğinde ve daha net, daha keskin görüntü kalitesiyle her ortamda en canlı görüntü kalitesini elde etmek mümkün. PJD7822HDL, LCD tabanlı projeksiyon cihazlarına göre daha hızlı tepki süresi ve filtresiz tasarımıyla temizleme veya değişim gerektirmeyen DLP tabanlı lamba tasarımı ile satın alma maliyetini düşürmenin yanında son görüntü teknolojisini de sunuyor.

PJD7822HDL'nin Öne Çıkan Özellikleri:

- 1920 x 1080 Full HD Görüntü Kalitesi
- 3200 ANSI Lümen ile 15.000:1 Kontrast Oranı
- SuperColor Teknolojisi
- 2 x HDMI 1.4
- Dynamic Eco Teknolojisi ile 8.000 saate varan lamba ömrü
- DLP Link Teknolojisi ile 120Hz ve 3D Ready Özelliği
- Eco-Mode ile Çevre Dostu Enerji Tasarrufu
- 3 Yıl Kapıdan Kapıya Garanti

Okuyucu Yorumları