Vodafone'dan 2 milyon soruya cevap!

Vodafone Forum'da, 2 yılda 3 milyon soruya cevap verildi.

Yılda 2 milyon soru cevapladı

"Dijital Dönüşüm Hareketi"ni başlatan Vodafone Türkiye, geleneksel müşteri hizmetlerine alternatif olarak geliştirdiği online iletişim platformu Vodafone Forum aracılığıyla dijital dönüşümü kullanıcıları üzerinden yaygınlaştırmaya devam ediyor. Telekomünikasyon sektörünün ilk marka forumu olan Vodafone Forum, 2 yılın sonunda aylık 550 bin ziyaretçiye ulaştı. 2 yılda 3 milyon talebi karşılayan Vodafone Forum'da dile getirilen talep ve görüşler, Vodafone Türkiye'nin ürün ve hizmetlerine de ilham veriyor.

Vodafone Forum'da etkin diyalog gerçekleşiyor

Vodafone Forum'da başta Vodafone aboneleri olmak üzere tüm kullanıcılar bilgi alışverişinde ve paylaşımda bulunabiliyor. Vodafone Forum, Vodafone'da yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesine de katkı sağlıyor. Sadece Vodafonelular'a değil, sosyal medyayı aktif kullanan tüm operatör kullanıcılarına da açık olan platform, tarife ve kampanyalardan cihaz ve teknolojilere, birçok konuda gerçek zamanlı bilgi paylaşımını mümkün kılıyor. Soruların ve görüşlerin tüm operatör müşterileri tarafından dile getirilebildiği Vodafone Forum demokratik ortamıyla bu yıl da yüzbinlere ulaşmayı hedefliyor.

7/24 paylaşım ortamı

Vodafone Türkiye Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik, konuyla ilgili şunları söyledi: "Vodafone Türkiye olarak hedefimiz, 'Dijital Dönüşüm Hareketi' doğrultusunda sürekli yatırımlarla mucizeleri kolaylaştırmak. Bu doğrultuda satış öncesi ve sonrasında müşterilerimize temas etmemize olanak sağlayan iletişim kanallarını, onların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda genişletiyor ve zenginleştiriyoruz. Mart 2012'de Vodafone Forum'u bu anlayışın bir uzantısı olarak, Türkiye'de müşteri forumu açan ilk operatör olma gururuyla hizmete aldık. Kullanıcılarımızın 7/24 istedikleri yer ve zamanda mobil iletişim ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlıyoruz. İlk'lere ve en'lere imza atan sektör lideri olma vizyonumuzla, mucizeleri kolaylaştıran hizmet ve ürünler geliştirerek koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaya devam edeceğiz."

Ödüllü platform

Vodafone Forum, 2014 yılında "En iyi e-ticaret desteği" dalında Stevie Awards'tan ödülle döndü. Ayrıca, telekomünikasyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Dünya İletişim Ödülleri'nde finalist oldu. 2013 İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'nde sosyal medyada müşteri desteğinde "En Övgüye Değer" ödülüne layık görüldü.

Vodafone Forum'a http://forum.vodafone.com.tr/ adresinden erişilebiliyor.

Okuyucu Yorumları