Vodafone'dan "merhaba" programı

Vodafone "merhaba" programı ile dijital ailelerin içi rahat edecek.

Vodafone "merhaba" dedi

Daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye'de herkese ilham vermeyi hedefleyen Vodafone, aileleri güvenli bir şekilde dijital geleceğe hazırlıyor. Vodafone, 7-13 yaş arası çocukları olan anne babaların ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak geliştirdiği Vodafone Merhaba programı ile iletişim ihtiyaçlarına uçtan uca çözümler sunuyor.

Program kapsamında oluşturulan Dijitale Merhaba Portalı ile aileler, çocuklarını dijital dünyaya güvenli bir şekilde hazırlarken, Buradayım Uygulaması ile de çocuklarının konum bilgilerini anlık olarak görebilecek. Merhaba Tarifesi sayesinde de ebeveynler, çocuklarına her an her yerde kolaylıkla ulaşırken, onların kullanımlarını da kontrol altında tutabilecek.

Aileler Dijitale Merhaba Portalı ile bilinçlenecek

Dijital Dönüşüm vizyonu doğrultusunda bireylerin, kurumların ve hanelerin dijital teknolojilerle buluşmasını hedefleyen Vodafone, dijital ailelere rehber olması içindijitalemerhaba.com portalini hazırladı. Portalde dijitalleşen dünyada anne baba olmak, güvenli dijital dünya rehberi, öğrenmek ve eğlenmek için dijital gibi başlıklar altında anne ve babalara internet kullanımı konusunda bilgiler ve çözüm önerileri sunuluyor. "Dijitale Merhaba Portalı"na www.dijitalemerhaba.com adresinden ulaşılabiliyor.

Buradayım Uygulaması

Vodafone Türkiye tarafından, anne babaların çocuklarının heran nerede olduğundan haberdar olmasını sağlamak amacıyla tasarlanan Buradayım Uygulaması, 7-13 yaş arasında çocuğu olan ailelerin kullanımına sunuluyor. iOS ve Android telefonlar için geliştirilen uygulamanın kullanması için hem anne baba hem de çocuğun telefonuna yüklenmesi gerekiyor.

Merhaba Tarifesi ile faturalarda sürpriz yok

"Vodafone Merhaba" programı kapsamında sunulan "Merhaba Tarifesi" ile ebeveynler çocukları için 200 SMS, 1000 dakika ve 1 GB internetten oluşan faturalı hatta ayda 22 TL ödeyerek sahip olurken, 12 aykalma sözü verdiklerinde ilk 3 ay ücret ödemeyecekler. Limitine geldiğinde duran, paket tutarının asla aşılmadığı bir tarife olan "Merhaba Tarifesi" sayesinde ebeveynler herhangi bir fatura sürprizi ile karşılaşmayacak. Merhaba Tarifesi'ni tercih eden aileler Vodafone Çok Satanlar Masası'nda yeralan akıllı telefonlara 24 aylık taksitlerle sahip olabilecekler.

Ender Buruk: "Ailelerin dijital yaşam rehberi olacağız"

Vodafone olarak, mümkün olduğu kadar çok insanın hayatında Dijital Dönüşüm'ü gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi: "Dijital Dönüşüm'ü gerçekleştirmek, yalnızca birey ve kurumlara mobil genişbant erişimi sağlamakla bitmiyor. İnsanların hayatlarında değer yaratabilecek altyapılara yatırım yapmak gerekiyor. Vodafone olarak biz de bireylerin ihtiyaçlarını analiz ederek bu ihtiyaçları karşılayacak inovatif ürün ve servisler geliştiriyoruz. Servis ve uygulama alanlarımızı geliştirirken, dijitalleşmeye en yakın segmentler olan Dijital Doğanlar ve Dijital Olanlar'a da önem veriyoruz. 7-13 yaş arası çocuğu olan aileleri hedeflediğimiz Vodafone Merhaba Programı da hem bu stratejimizi desteklemesi hem de Türkiye'de ailelerin güvenle dijitalleşmesine katkıda bulunacak olması nedeniyle bizim için özel bir önem taşıyor. Anne babalar, bu programda yeralan Buradayım Uygulaması sayesinde, çocuklarına her zaman kolaylıkla erişebilecek ve çocuklarının nerede olduğunu görebilecek. Ayrıca, internet ve teknoloji dünyasına adım atan çocuklarını zararlı içeriklerden koruyabilecek ve çocuklarının akıllı cihazları daha güvenli bir şekilde kullanmasını sağlayabilecek. Onlar için özel olarak geliştirdiğimiz dijital aile çözümlerinden yararlanabilecek. Vodafone Türkiye olarak, dijital anne baba olma alanındaki global deneyimimizi ülkemize aktararak, Türkiye'de ailelerin "dijital yaşam rehberi" olmayı hedefliyoruz."

Okuyucu Yorumları