Warcraft filmi, yıllar sonra yayına giriyor!

Yıllardır söylentisi dolaşmakta olan filminin vizyona giriş tarihi açıklandı!

Onun da filmi geliyor!

Video oyunların çekilen filmlerinin genel olarak pek iyi olmadığını söyleyebiliriz. Ancak ufukta küçük bir umut belirmiş gibi gözüküyor ve bu umut, daha önce de pek çok kez söylentileri dolaşan World of Warcraft filmi olabilir.

"Moon and Source Code"un yönetmeni Duncan Jones, Warcraft filminin başında bulunacak. Bu noktada belirtmek lazım ki, eğer bir video oyun filmi başarılı olacak ise, Warcraft filminin bu film olma ihtimali oldukça yüksek. Collider'da söylenene göre, filmin çekimleri çoktan başlamış durumda ve aslında film, önümüzdeki yıl yayına girecekti. Ancak Star Wars Episode VII ile aynı orijinal yayın tarihine sahip olduğu için ertelendi.

Filmde, Anduin Lothar'ı Travis Fimmel, Kral Llane Wrynn'i Dominic Cooper, Garona'yı Paula Patton oynarken, Medivh rolü Ben Foster tarafından oynanacak. Ayrıca Güruh (Horde) tarafında da tanıdığımız karakterler Durotan, Orgrim Doomhammer, Blackhand ve Gul-Dan bulunacak.

Warcraft filmi, sinemalara 2016 Mart tarihinde ulaşacak ve bu filmin, video oyun filmlerinin kötü giden kaderini değiştirme ve hatta tamamen yeni bir tür yaratma ihtimali olduğuna inanabiliriz...

Okuyucu Yorumları