WarRock'da yeni bir zombi istilası!

WarRock oyununa gelen güncelleme ile yeni zombi istilası başlıyor.

Yeni bir zombi istilası

Derbaran isimli Orta Asya ülkesinde hükümet ordusu ve isyancılar arasında kıyasıya bir savaşın yaşandığı WarRock oyununa gelen güncelleme ile yeni zombi istilası başlıyor.

F2P online oyunlar alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden NEXON Europe tarafından yayınlanan Free2Play/F2P oyunu WarRock'a yeni bir zombi istilası getirecek güncellemeler geldi.

Oyunda bir savaşın içerisinde olan oyuncular, Derbaran isimli Orta Asya ülkesinde hükümet ordusu ve isyancılar arasında yaşanan bir iç savaşta birbirleri ile çatışmakta. Gelen güncelleme ile Out Post savaşı sona erdiğinden beri yok edilmeyen denekler yeniden hareketlenmeye başlar. Virüsün yayılmasını engellemek için Derbaran Ordusu, deneklerin bulunduğu noktaya asker sevkiyatına başlar ancak, virüs çoktan kontrolden çıkmıştır ve daha önce görülmemiş bir mutant yaratmıştır. Oyuncuların görevi kalan denekleri yok ederek üsse geri dönmek.

Güncelleme kapsamında gelen Junk Yard isimli yeni haritada ise savaşın dozu daha da artıyor. Haritada her ne kadar saklanacak yerler olsa da düşman ateşinden korunmak için oyuncuların oldukça çevik ve dikkatli olması gerekiyor. Oyuncular A.I. Kanalında bulunan Junk Yard haritasına Survival modda erişebilecek.

Oyundaki adrenalini artıracak diğer bir yenilik ise MadMan modu oldu. Bu modda oyunu oynayacak oyuncuların karşısına devasa bir MadMan çıkabileceği gibi kimi zaman küçük ama hızlı MadMan ile çatışmalar yaşanacak. Utangaç kadın Mad(wo)man karakteri ise heyecanı daha da artıracak.

WarRock oyununda amaç karşı takımdakileri, yani düşmanı öldürmek ve düşmanın karargâhlarını ele geçirmek. Bunu yaparken oyuncular, sahip olduğu silahların yanı sıra cip, tank, hücumbot, uçak, helikopter, hatta savaş arabaları gibi araçlar da kullanabiliyor.

Okuyucu Yorumları