Web'de Nerede Ne Kadar Zaman Harcadığınızı Görün!

TimeYourWeb adlı minik Chrome eklentisi, hangi sitede ne kadar zaman harcadığınızı anında gösteriyor!

Hangi sitede ne kadar zaman harcadınız?

Elbette web üzerinde halihazırda birçok zaman takibi uygulaması mevcut fakat TimeYourWeb adı verilen bu aracın şimdiye kadar gördüklerimiz arasında en işlevseli olduğunu söyleyebiliriz. Herhangi bir hesap oluşturma ya da oturum açma işlemi gerektirmeden ücretsiz bir Chrome eklentisi şeklinde kullanabileceğiniz bu araç son derece işe yarayan listeler sunuyor.

TimeYourWeb aracılığıyla kullanıcılar bir web sitesinde ne kadar zaman geçirdiklerini birkaç farklı biçimde görebiliyorlar. Siz bir sitedeyken, bu eklentinin araç çubuğunuzdaki simgesi belirli bir sekmede şimdiye dek ne kadar zaman harcadığınızı gösteriyor, dolayısıyla orada çok fazla zaman harcadıysanız bunu bir bakışta görebiliyorsunuz. Bu anlamda, bu süper işlevsel aracın, sadece bir dakika Facebook'a girip çıkacağını düşünenler için özellikle işe yaradığını ekleyelim.

Daha uzun süreleri kapsayan analizler için de farklı liste modları mevcut. Örneğin özet modunda günlük, haftalık ya da aylık bazda hangi sitelerde en çok zaman geçirdiğinizi görebiliyorsunuz. Diğer bir listede ise her bir gün için hangi sitelerin en çok zamanınızı aldığını detaylı bir biçimde görebiliyorsunuz. "Flow" modunda ise her bir saate bölünmüş biçimde dakika dakika hangi sitelerde bulunduğunuz ayrıntılı olarak görülüyor. Bu sayede özellikle bilgisayar başında bir çalışansanız hangi saatlerde en çok üretken olduğunuzu bir bakışta görmeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları