WhatsApp'ın yeni işlevleri yolda!

WhatsApp'ın heyecan veren yeni işlevleri, iOS'taki beta sürümünde görünmeye başladı! İşte WhatsApp'ta bizi bekleyen yenilikler...

WhatsApp'ın yeni işlevleri yolda!

WhatsApp, yeni bir rapora göre herkesin hoşuna gidecek bir dizi yenilik için kolları sıvadı. Almanca web sitesi Mackerkopf'a göre yeni gelecek özelliklerin başında daha büyük emoji'ler, müzik paylaşımı, herkese açık gruplar ve "bahsetme" özelliği var.

Yeni özelliklerden biri olan müzik paylaşımı işlevi, WhatsApp'ın iOS'taki beta uygulamasında şu an kullanılabiliyor. İşlevi kullanarak hem yerel olarak kayıtlı müzikler, hem de Apple Music'teki şarkılar paylaşılabiliyor. Müzik gönderdiğinizde, karşı taraf bir albüm resmi ve müzik simgesi görüyor. Bugün WhatsApp üzerinden ses dosyası paylaşabilseniz de, böyle bir önizleme işlevi sunulmuyor.

WhatsApp'ın yeni işlevleri yolda!

WhatsApp'ın beta sürümündeki bir başka yeni işlev olan .gif desteği, WhatsApp'ın şimdiye kadar sunmadığı animasyonlu gif işlevini platforma taşıyacak. Popüler sohbet uygulamasının Apple'ın izinden giderek büyük emoji desteği sunacağı da anlaşılıyor. Raporlar, bu emoji'lerin boyutunun şu ankilerin üç katı kadar olacağını söylüyor.

Dedikodular arasında videolu sohbet işlevi de geçiyor, ancak bir süredir konuşulan, hatta ekran görüntüleri sızan işlevin ne zaman gerçeğe dönüşeceği henüz bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları