WhatsApp'ta gizli yazı tipi keşfedildi!

WhatsApp'ın yeni çıkan beta sürümünde birkaç ilginç yeni özellik keşfedildi!

WhatsApp'ta keşfedilen gizli özellik!

WhatsApp'ın en son beta testi yayımlanmış durumda ve Android Police'te yer alan kişiler, bazı kullanışlı özellikler keşfetmiş durumdalar.

Ancak bu özelliklerin belki de en eğlencelisi, artık çeşitli kodları veya alıntıları konuşmanızın geri kalanından üç adet ters tırnak işareti (```) ile çevreleyerek ayırabilmeniz. Bu işaretler ile çevrelenen yazılar, FixedSys yazı biçimi ile gönderilmekteler.

WhatsApp'ta gizli yazı tipi keşfedildi!

Bu yeni özellik Android, iOS ve Web üzerinde çalışmakta. Eğer işaretleri doğru koyduysanız, yazı kutunuzda FixedSys yazı biçimi ile bir ön izleme (ön izleme özelliği Web'te gözükmemekte) ile karşılaşıyorsunuz. FixedSys'in diğer yazı biçimi seçenekleri (kalın, italik ve üstü çizili gibi) ile birleşimleri ise Mart ayında eklenecek.

Bu özelliğin dışında WhatsApp, sesli mesaj bırakmayı daha da kolaylaştırmakta. Artık bu seçenek yazı ekranınızda görülmektense, aradığınız kişi telefonunu açmadığında "bir sesli mesaj kaydet" seçeneği ile karşılaşıyorsunuz.

En son olarak da WhatsApp, eğer bir yazının indirilmesi fazla zaman alıyor ise size bir uyarı gönderiyor. Bu durum, indirilen şey sadece yazı olduğunda nadiren gerçekleşse de, sinyalin iyi olmadığı konumlarda işe yarayabilir.

Özellikler, eğer WhatsApp Beta için kayıtlı iseniz Play Store'dan indirilebiliyor.

Okuyucu Yorumları