Windows 10 baskısı sınır tanımıyor!

Microsoft'un Windows 10 güncellemesi için kullanıcılara yaptığı baskı, artık sınır tanımıyor!

Windows 10 baskısı tam gaz!

Microsoft, halihazırda kullanımda olan dünya üzerindeki bütün PC'leri Windows 10'a güncellemek için gösterdiği dinmek bilmeyen ısrarında sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. Bundan böyle ofis ortamında iş amaçlı kullanılan masaüstü bilgisayarlar da güncelleme için 'taciz edilmeye' başlanacak.

Şimdiye kadar Windows Update aracılığıyla Windows 10'a güncelleme yapmaya teşvik edilenlerin yalnızca Windows 7 ve 8 kullanıcıları olduğu düşünülüyordu. Buna göre, eğer bir Pro ya da Enterprise sürüm kullanıcısıysanız, ya da bilgisayarınızı bir alan adı kullanarak yönetiyorsanız bu ücretsiz güncelleme ısrarına maruz kalmamalıydınız.

Microsoft tarafından geçtiğimiz gün yapılan bir duyuru sonrasında, "Windows 10'u Alın" ısrarının artık ofislerde de kullanıcıları rahat bırakmayacağı anlaşıldı. Bu doğrultuda Windows 7 Pro ya da Windows 8.1 Pro'yla çalışan, Windows Update hizmetinden doğrudan güncelleme almaya ayarlanmış ve bir Active Directory alan adına katılmış olan bütün cihazlara da Windows 10'un önerileceği resmi olarak açıklanmış oluyor...

Okuyucu Yorumları