Windows 10 Creators Update ile Oyunlar da Değişecek!

Microsoft'un gelecek büyük Windows 10 güncellemesi Creators Update'in getireceği yeniliklere, önemli bir yenisi daha eklendi!

Windows 10 güncellemesinden yeni müjde!

Microsoft, Windows Store'un daha gelişmiş oyun deneyimi sunması için odaklanmış durumda. Gelecek olan bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesi Creators Update'in de bu deneyimi arttırması bekleniyor. Microsoft, bunun için Windows Store'dan oyun edinenlere kolaylık sağlayacak. Bunlardan biri de sürücü desteği...

Windows 10 Creators Update Bu Yeniliklerle Gelecek!

Windows Mağaza'dan satın alınan oyunlarla birlikte sürücü desteği de yeni güncellemeyle birlikte gelecek. Bu işlemin nasıl yürütüleceği konusunda henüz ayrıntılı bilgi olmasa da, görünüşe göre Windows Mağaza'dan oyun satın alındığında Windows Update bilgisayardaki ilgili sürücüleri otomatik olarak bulacak ve indirecek; gerekirse güncelleyecek.

Windows Mağaza'dan oyun indirmenin ve oynamanın iyice kolaylaşacak olmasıyla, Microsoft Mağaza'nın Steam'e bir adım daha yaklaşması amaçlanıyor. Bu arada, Creators Update güncellemesinin mart ayında sunulması planlanıyor.

Okuyucu Yorumları