Windows 10 Insider programı sona mı eriyor?

Windows 10 Mobile için uzun zamandır devam eden bir dönem, kapanmak üzere!

Bir dönem kapanıyor!

Microsoft'un Windows 10 Mobile Insider Preview sayfasında yer alan bilgiye göre Insider Preview'un tarihi, 1 Ekim 2015'te dolacak. Güncelleme uyarıları ise 15 Eylül'den itibaren gösterilmeye başlanacak.

Peki tüm bunlar, Windows 10 Mobile'ın son sürümü için ne anlama geliyor? Öncelikle bu, Microsoft'un mobil işletim sistemine yönelik Insider programının öldüğü anlamına gelmiyor. Microsoft, bu tür bir geliştirme yöntemi için büyük miktarda kaynak harcadığından ve yöntem başarı kaydettiğinden bahsedilen bu tarih, tüm programı değil, muhtemelen sadece belirli yapıları ilgilendiriyor.

Insider yapılarının süresi 1 Ekim'de dolacağından Microsoft, Insidier'ları güncelleme konusunda önceden uyarmaya başlayacak. Microsoft'un 15 Eylül'de veya öncesinde RTM sürüme ulaşması mümkün görünüyor. Microsoft'un yılın başlarında ortaya çıkan bir sunumu da Windows 10 Mobile'ın bu çeyreğin sonunda tamamlanacağını söylüyordu. Bu durumda üreticiler ve taşıyıcılar, işletim sisteminin Ekim veya Kasım'daki çıkışı için yeteri kadar test ve hazırlık süresine sahip olacaklar.

Okuyucu Yorumları