Windows 10 önizleme: 1.300 hata onarıldı!

Microsoft, Windows 10'un, henüz final sürümüne bile erişemeden kırdığı ilk rekoru açıkladı!

Windows 10'dan sürpriz rekor!

Windows 10'a yeni işlevler eklemek için tüm gücüyle çalışan Microsoft'tan Gabe Aul, yeni bir blog gönderisinde ilginç rakamlar verdi. Aul'un paylaştığı bilgilere göre Windows Insider programına şimdiye kadar 1,5 milyon kişi kaydoldu. Bunların 450.000'i ise "çok aktif" olarak değerlendiriliyor.

Bu veriler, Windows 10'u aktif olarak deneyenlerin daha önceki Windows'ların önizleme sürümlerine göre daha fazla olduğunu ve Windows 10'un, Windows tarihinin önemli bir rekorunu kırdığını gösteriyor. Aul, bu durumdan çok memnun olduklarını, yoğun kullanım sayesinde "kalın kenarları ve hataları" onarabileceklerini söylüyor. Windows Feedback aracıyla gönderilen kilitlenme günlüklerinin ve diğer bilgilerin Windows 10'un şekillenmesine yardımcı olduğunu söyleyen Aul, OneDrive simgesinin bazı durumlarda Outlook simgesiyle değiştiğini ve bu hatayı ancak Windows Insider yoluyla bulabilecekleri örneğini veriyor.

Blog'a göre Microsoft, şimdiye kadar kullanıcılar tarafından raporlanan veya onaylanan 1.300 hatayı onarmış bulunuyor. Aul, son olarak Windows 10'un yakında çıkacak yapılarında birkaç önemli yenilik ve birçok küçük geliştirme göreceğimizin haberini veriyor.

Okuyucu Yorumları