Windows 10 Redstone, Surface ile gelebilir!

Ertelenen Windows 10 güncellemesi ile ilgili iddialar, giderek daha da ilginç bir hal alıyor!

Redstone için yeni iddia!

Yeni dedikodulara göre Microsoft, Windows 10'un bir sonraki büyük güncellemesini yeni Surface tabletlerle aynı gün duyurmak istiyor.

ZDNet'in haberine göre Microsoft, Windows 10'un Redstone güncellemelerinin ikinci dalgasını 2017 ilkbaharına ertelemeyi planlıyor. Bunu daha önce de duymuştuk ancak yeni iddiaya göre firma, bu süre boyunca Surface'in yeni yazılımsal özelliklerini göstermeyi planlıyor.

Bir başka iddiaya göreyse Surface Book 2 ve Surface Pro 5'in Intel'in Kaby Lake olarak bilinen yeni nesil Core işlemcileriyle gelebilecek olması. Bu yeni işlemciler 2016'nın ilerleyen aylarında çıkacak olsalar da Microsoft, sorunları gidermek üzere kendine birkaç ay ayırmış olabilir. Özellikle Surface Book ve Surface Pro 4'teki güç yönetimi ve diğer sorunların devam ettiği düşünüldüğünde bu doğru bir karar gibi görünüyor.

Bu elbette Microsoft'un Windows güncellemelerini ve donanımlarını tamamen duraklatacağı anlamına gelmiyor. Yıl bitmeden önce yeni bir Surface 4 ve Surface Phone ile karşılaşma olasılığımız var. Redstone'un ilk yarısı, Haziran 2016'da gelecek. Güncellemenin içerdiği yenilikler arasında cihazlar arasında daha sıkı bütünleşme ve Windows 10 mağazasına eklenecek uygulamalar var.

Okuyucu Yorumları