Windows 10, Temmuz sonunda gelebilir!

Windows 10'un çıkış tarihi net bir biçimde açıklandı. Ama bu kez Microsoft tarafından değil...

Windows 10 için kesin tarih!

Microsoft'un Windows 10'un çıkışı için yaz aylarını planladığını duyduğumuzda hepimiz şaşırmıştık. Ancak bu açıklama, işletim sisteminin tam olarak ne zaman geleceğini bize söylemiyordu. AMD CEO'sunun bir konuşması ise daha kesin çıkış tarihini ortaya çıkarmış olabilir.

Şirket içerisindeki bir toplantıda konuşan AMD yöneticisi, Microsoft'un yeni işletim sistemini "okula dönüş" promosyonları arasına sokmak üzere çalıştığını söyledi. Microsoft'un daha önceki hamleleriyle de örtüşen bu bilgi, Windows 10'un çıkar çıkmaz yüksek bir pazar payına ulaşma şansının bulunduğunu gösteriyor.

Bununla birlikte gelişmelere farklı açıdan yaklaşanlar da var. Microsoft'un yaz hedefi, birçok çevre tarafından şüpheyle karşılanmıştı. Temmuz ayının yakın olması ise, işletim sisteminin birçok bölümünün henüz tamamlanmamış olması dolayısıyla bu şüpheleri destekleyecek gibi görünüyor. Windows 10'un çıktığı gün itibariyle tamamlanmış, kararlı bir işletim sistemi olup olmayacağı konusu bir süre kafaları kurcalayacak gibi.

Okuyucu Yorumları