Windows 10, uygulama yönetimini de geliştirdi

Windows 10, "fazla sade" kalan bu işlevi kullanıcıları memnun edecek biçimde güncelledi!

Windows 10'dan yeni kolaylık!

Microsoft'un henüz derlediği 10036 numaralı Windows 10 yapısı, geçtiğimiz günlerde gayri resmi yollardan indirilebilir hale gelmişti. Bu durumun üzerine gelmekte olan sızıntılar, henüz sona ermiş değil.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde "Uygulamalar ve işlevler" ekranının solda 9926 numaralı yapıdaki halini, sağdaysa 10036 numaralı yapıdaki son halini görüyorsunuz. Yenilenen ekranda yeni sıralama seçenekleri, belirli sürücülere göz atma ve uygulamanın ismini yazarak aratma gibi işlevler gözden kaçmıyor. Windows Mağazası'na ait olmayan uygulamaların da listede yer alması dikkat çekiyor.

Windows 10, uygulama yönetimini de geliştirdi
Büyütmek için tıklayın

Kullanıcıları memnun edebilecek yeniliklerden bir tanesi, uygulamayı bir depolama cihazından diğerine kolayca taşıyabilmek olsa gerek. Windows'lu cihazının depolama alanını SD kart ile genişleten kullanıcılar, az kullandıkları uygulamaları karta taşıyarak değerli dahili depolama alanından tasarruf edebilirler.

Microsoft, Windows 10'a kullanıcı deneyimini iyileştirecek küçük yenilikler eklemeye devam ediyor. Bu ilavelerin önümüzdeki yapılarda da devam etmesini umuyoruz.

Okuyucu Yorumları