Windows 10 yükseltmesi haftalar sürebilir!

Eğer beklediğiniz ücretsiz Windows 10 yükseltmesi mesajınız halen gelmediyse, bu açıklama sizin için

Windows 10 halen gelmedi mi?

Windows 10 resmi olarak geçtiğimiz Çarşamba günü kullanıma sunuldu ve tüm dünyadaki milyonlarca bilgisayara yayılmaya başladı. Microsoft, ücretsiz Windows yükseltmesi bekleyen ancak halen beklediği yükseltme mesajını alamayan kullanıcıların, birkaç gün ila birkaç hafta daha sabretmeleri gerektiğini açıkladı.

Birçok kullanıcı halen ücretsiz yükseltme bekliyor durumda. Microsoft söz verdiği gibi 29 Temmuz itibariyle Windows 10'u kademeli olarak kullanıcılara sunmaya başladı ve bu nedenle işletim sisteminin tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alacak. Şirket, kullanıcılara yükseltme bildirimini en kısa sürede alacaklarını ama bunun biraz zaman alabileceğini açıklayarak, merak edilen "ne zaman" sorusuna da cevap vermiş oldu.

Windows 10 için haftalarca beklemek istemiyorsanız, Microsoft'un sunduğu ISO indirme ve yükseltme aracını kullanabilirsiniz. Şimdiye kadar yayınlanmış en iyi Windows olarak lanse edilen Windows 10, halen bazı küçük hata ve problemler içeriyor. Şirket, sorunları çözmek ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için çalışmaya devam ediyor.

Okuyucu Yorumları