Windows 10'lu bir cep daha: Liquid Jade!

CES 2016'da yeni telefonunu tanıtanlara bir PC devi daha eklendi. İşte Windows 10'lu Liquid Jade!

Windows 10'lu bir cep daha!

Windows 10 Mobile'ın yaklaşması ile birlikte cep telefonu üreticilerinden Windows 10 işletim sistemli cep telefonu haberleri gelmeye başladı. CES 2016 kapsamında Acer da, yeni Windows 10'lu cebini tüketicilerle paylaştı.

Liquid Jade Primo adıyla anılan Acer'ın Windows 10'lu cebi, Lumia 950 ve 950 XL modeliyle rekabet halinde olacak. Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza gibi özelliklerin sahibi olan Acer Liquid Jade Primo, Full HD 5.5 inç boyutunda bir ekranla geliyor. Telefonun en dikkat çeken noktası ise kuşkusuz arka kamerası. Tam 21 MP'lik bir arka kameraya sahip olan Acer Liquid Jade Primo'nun ön kamerası da 8 MP.

Acer Liquid Jade Primo'nun fiyatı da açıklandı. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da 569 Euro'dan satışa sunulması beklenen telefonun şubat ayında tüketicilere sunulması planlanıyor.

Android'li tablet de geldi

Acer, Windows 10'lu Liquid Jade Primo'nun yanı sıra bir tablet tanıtımı da gerçekleştirdi. Android 5.1 Lollipop'la gelen tablet, giriş segmente hitap ediyor. Iconia One 8 olarak isimlendirilen tablet, adından da anlaşılabileceği gibi 8 inç boyutunda. Ekranın çözünürlüğü ise 720p. 8 çekirdekli MediaTek işlemciden güç alan tablet, 1GB RAM, 16 GB dahili hafıza gibi özellikler içeriyor. Ayrıca 5 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera da tablette yer alıyor. Yine bu tabletin de şubat ayında satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları