Windows 7: Microsoft imzalı ücretsiz araçlar

Windows 7 denemek veya genişletmek isteyenler için birçok ücretsiz aracı bir araya getirdik.

Win 7 için ücretsiz araçlar

Windows 7'nin piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra selef sürümler olan XP ve Vista neredeyse unutuldu. Fakat tam teşekküllü test sürümünü ve Microsoft'un yeni işletim sistemi için sunduğu birçok aracı unutmamalısınız.

Microsoft, Vista halefinin piyasaya sürülmesi çerçevesinde Windows 7 için birçok pratik araç, eklenti ve uygulamayı internete sundu. Bu kadar araç içerisinde konsantrasyonu kaybetmemek elde değil. Fakat endişelenmeyin; Microsoft Download Merkezinde iğne aramaktansa sizin için hazırladığımız resim köşesinde pratik araçların tümüne göz atabilir, istediğinizi indirebilirsiniz.

Şu Windows 7 fırsatlarına göz atmalısınız:
Uzun süreden beri Windows 7'nin tüm özelliklerini barındıran, tam teşekküllü bir test sürümü sunuluyor. İsterseniz ikincil işletim sistemi olarak kurun ve yeni işletim sistemi hakkında fikir edinin.
Windows 7'de e-posta istemcisinin eksikliğini mi hissediyorsunuz? Outlook Express ve benzerlerini gölgesinde bırakan Windows Live Mail'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Windows 7 yazı tipi Gabriola, birçok resmi tema ve devasa duvar kağıdı paketiyle masaüstünüzü baştan aşağı donatabilirsiniz.

Tüm bunlara ve daha fazlasına resim galerimizden erişebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları