Windows 8.1 yapı 9418'den görüntü ve fazlası!

Windows 8.1'den sızan yeni ekran görüntüleri, çoğumuzun hayal ettiği bir işlevi gösteriyor olabilir!

Windows 8.1 fena sızdırdı!

Hafta sonu internete sızan Windows 8.1 yapı 9415'e ait ekran görüntülerinde önemli bir yenilik göze çarpmıyordu. Ancak yapı 9418'e ait olduğu iddia edilen ekran görüntülerinde yenilenen "PC'den PC'ye aktarma" seçeneği görüntülendi.

Çinli Weibo sosyal ağının yayınladığı görüntüde kullanıcılara Skydrive üzerinde saklanan ayarları ve işlevleri hızla başka bir PC'ye aktarmaya yarayan bir işlev sunulduğu gözleniyor. Ekran görüntüsüne göre aktarılabilen öğeler arasında bazı uygulamaların ayarları, e-posta hesapları, yazıcı bağlantıları ve Windows 8.1 Giriş ekranı düzeni var. Menü, Windows 8.1'deki bazı uygulama bilgilerinin diğer PC'lere taşınabileceğini, ancak bunun her uygulamada mümkün olmayacağını da söylüyor.

Ekran görüntüsü gerçekse Microsoft, Windows 8.1 ile PC ayarlarını taşımak için yeni ve daha kolay bir yol sunacak gibi görünüyor.



McAkins Online tarafından henüz sızdırılan bir ekran görüntüsünde ise Windows 8 uygulamalarına sağ tıkladığınızda ortaya çıkan yeni bir seçenek görünüyor. "Yeni pencerede aç" seçeneği, belki de birçok Windows 8 kullanıcısının istediği Metro uygulamalarını pencerede çalıştırabilme işlevini bizlere sunacak.

McAkins Online'ın makalesine göre Windows 8.1, daha önceden de iddia edildiği gibi Metro stilinde bir dosya yöneticisiyle gelebilir. Bu uygulamanın diğer Metro uygulamalarının aksine, .exe dosyalarını çalıştırabileceği söyleniyor.

Sızan yapılarda ortaya çıkan işlevlerin Microsoft tarafından iptal edilebileceğinin, final sürümde yer almayabileceğinin notunu düşelim.

Okuyucu Yorumları