Windows 8'in sırları ortaya döküldü!

Microsoft'un bir sonraki işletim sisteminin Windows 7'den farkları neler olacak? İşte sızan cevaplar

Windows 8'in sızan sırları!

Microsoft'un geliştirdiği Windows 8 ile ilgili ortaya çıkan dedikodulara uzun süredir yeni detaylar eklenmemişti.

Ancak Microsoft'un Windows 8 planlarını ortaya serdiğini iddia eden bazı belgeler internete sızdı ve hızla yayılmaya başladı. Francisco Martin'in yayınladığı bilgiler, merak edilen gizemli işletim sisteminin en çarpıcı özellklerini gözler önüne seriyor.

Öncelikle, Windows 7 SP1 ile gelip gelmeyeceği merak edilen USB 3.0 ve Bluetooth 3.0 desteğinin Windows 8 ile standart olacağı aktarılıyor. Ancak esas bomba bunlar değil...

Windows 8'in en önemli özellikleri, farkları

Windows 8'in en önemli özellikleri, farkları
İşte sızan sayfalardan birisi

Sızan belgelere göre Windows 8 süper hızlı hatta neredeyse anında açılış özelliğine sahip olacak ve beklemeyi tarihe gömecek.

Kullanıcıların e-posta, spor sonuçları ve daha fazlasını hemen açıp kontrol edebilmesi, ailesiyle hızla medya izleyebilmesi hedefler arasında listeleniyor.

Genel performans geliştirmeleri, daha hızlı ver verimli bir işletim sistemi temel hedef olarak dörünüyor.

Bunlara ilaveten ortam ışığını algılayan ve ekran parlaklığını daima optimum seviyede tutarak görünebilirliği arttıran bir sistem ve Kinect benzeri özellikler mümkün.

Son hedef ise BitLocker'ın yeni bir sürümü ile sabit disk üzerindeki verileri şifreleyen daha da gelişmiş ve yeni nesil bir güvenlik sistemi oluyor.

Okuyucu Yorumları