Windows 95'i ilk kez gördüler ve...

Yaşı Windows 95 kullanmaya yetmeyen "küçük" kullanıcılar, ilk kez Windows 95 kullanırsa...

Windows 95 "şoku"

Fine Bros'ın en son videolarından "Gençlerin Windows 95'e Tepkisi" tıpkı hayal ettiğiniz görüntülerden, gençlerin Windows 95'i gördüklerinde verdikleri masum tepkilerden oluşuyor.

Windows 95, masaüstü bilgisayarlar için önemli bir kilometre taşıydı ve bu alanda birçok şeyi değiştirdi. Fine Bros bile videosunda bunu kabul ediyor. 20 seneden eski işletim sistemi, Windows 10 gibi cilalanmış, sorunlarından arındırılmış bir yazılım değildi. 1995'in bilgisayarlarının yavaş açılışına, Wi-Fi yeteneğine sahip olmayışına ve Windows 95'in diğer özelliklerine gençlerin verdiği tepkiler ise bizce izlemeye değer. Bazılarının işletim sistemine kayıtsız kalışı da gerçekten ilginç.

Windows 95'i bizzat kullanmış tecrübeli kullanıcılar, gençlerin bilgisizliğine gülebilir. Ancak videodaki gençlerden Nora'nın şu sözlerini paylaşmadan geçmek istemiyoruz:

"Daha büyük birçok kişi bu videoyu izleyip 'şuna bakın, bunlar Windows'un ne olduğunu bilmiyorlar; teknolojinin içinde doğmuşlar ve çok şımarıklar' diyecektir. Üzgünüm, peki. Bundan sonra doğmuş olmak benim hatam değil. Sanırım siz de eski bilgisayarları gördüğünüzde böyle bir tepki vermiştiniz."

Teknoloji tutkunları olarak kendimizden eski bilgisayarlara sadece gülmesek de, Nora'nın haklı olduğu bir yan olsa gerek. Bu arada yukarıdaki video size ilginç geldiyse ve gençlerin 90'ların internetine verdiği tepkiyi merak ediyorsanız, bu videoya göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları