Windows Live Messenger'ı geri getirin!

Skype'a bir türlü ısınamadıysanız, Windows Live Messenger'ı geri getirmenin yolunu açıklıyoruz!

Messenger'ı diriltin!

Microsoft, geçtiğimiz haftalarda Windows Live Messenger'ı kapatarak yola Skype ile devam etmeye başlamıştı. Bu durum, birçoğumuzu sohbet günlükleri, MSN'in alıştığımız işlevleri ve fazlasından uzak kalmak zorunda bıraktı. Live Messenger'a şu an birçok kullanıcı için engellenmiş durumda, ancak Microsoft MVP sertifikalı bir geliştiricinin aracı sayesinde bu engeli aşabilirsiniz.

Messenger Reviver 2 ile Windows Live Messenger 2008, 2009, 2011 ve 2012'yi modifiye ederek tekrar çalışır hale getirebiliyorsunuz. Messenger'ı şu an çalıştırdığınızda "yeni bir sürüm yüklemeniz" konusunda bir uyarı alıyorsunuz. Ancak Reviver sayesinde bu uyarıyı ortadan kaldırıp Live Messenger'ı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu adresten indirebileceğiniz Messenger Reviver 2, sisteminizde bazı değişiklikler yaptığından erişim isteğini kabul etmelisiniz. Araç, Windows XP'den Windows 8'e tüm Windows'larda çalışıyor (.NET framework 2.0 veya üzeri gerekli).

Aracı çalıştırıp Start düğmesine bastığınızda Messenger otomatik olarak modifiye ediliyor ve başlatılıyor. Windows Live Messenger sisteminizde yüklü değilse, onu yüklemeniz için bir seçenek sunuluyor.

İndirin: Messenger Reviver 2

İndirin: Windows Live Messenger 2012 (çevrimdışı yükleyici)

Okuyucu Yorumları