Windows Phone 9'a heyecanlandıran arayüz!

Eğer heyecanla Windows Phone 9'u bekliyorsanız, bu arayüz tasarımı heyecanınızı artırabilir!

Bu arayüz, gerçek olur mu?

Windows Phone işletim sistemi, sekizinci sürümü ile iyiden iyiye piyasada yer edinmeyi başarıyor. Yakın zamanda 8.1 güncellemesinin gelecek olması ise, şimdiden piyasaları hareketlendirdi. Ama asıl bombanın Windows Phone 9 çıktığında patlayacağı düşünülüyor.

Kullanıcıların internette yayınladığı Windows Phone 9 ara yüz konsept tasarımları da, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Neowin forumlarından subcld isimli kullanıcının hazırladığı konsept bunlardan biri. İlk göze çarpan şüphesiz uygulama kutucukları arasındaki keskin boşluklar oldu. Akabinde, tamamen bulanıklaştırılmış arka plan ile işletim sisteminin olabildiğince modern hale getirildiği de gözlerden kaçmayan bir diğer detay. Renkler arasındaki geçişler, olabildiğince keskin ve düz olarak şekillendirilmiş kutularla da kendisini göstermeyi başaran tasarım, çok fazla insan tarafından beğeni gördü.

Eğer bu konsept hoşunuza gittiyse, size bir de iyi haberimiz var: Daha önce sızdırılan Windows Phone 8.1 görüntülerine bakılacak olursa, arka planı bulandırma temasını, WP9'dan önce, 8.1'de görmemiz işten bile değil.

Okuyucu Yorumları