Windows tabletler, Android'i bitirecek!

Microsoft, 100 dolara satılacak bu Windows 8.1 tabletlerle Android'i bitirmeye kararlı!

Android'i bitirecekler!

Microsoft'un Android'i bitirme planında yeni bir kavşağa giriyoruz. Bu kez bu plan gerçek olabilir çünkü HP ve Toshiba ile elele veren Microsoft, Windows 8.1 yüklü, Intel işlemcili, PC yazılımlarını çalıştırabilen 7 inç'lik tabletleri 100 dolara satacak.

HP ve Toshiba'nın 100 dolarlık tabletleri çoktan hazır ve piyasada nasıl ilgi göreceği merak ediliyor. Tabletler aslında Windows PC'lerin yerini almayacak ancak küçük, mobil, kullanışlı asistanlar olarak özellikle iş dünyasındaki profesyonellerin ilgi göstermesi bekleniyor. Zira üzerinde PC yazılımları çalışabilecek, kullanıcıların PC'leri üzerindeki verilerle sürekli senkronize olacak. Ayrıca günlük oyunlar oynamak veya tablet üzerinden 720p video seyretmek isteyen, eğlence odaklı kullanıcıların da, yüzlerce dolarlık tabletleri satın almak yerine, Windows'lu ucuz tabletlere yöneleceği varsayılıyor.

Tabletler 32 GB dahili hafızaya sahip olacak ve 3G bağlantısı bulunmayacak. Ancak, Microsoft'un daha yüksek hafızalı ve 3G bağlantılı Windows 8.1 tabletleri 799 dolara sattığını düşünürsek, bu özelliklerden 100 dolarlık fiyat için rahatlıkla vazgeçilebilir.

Okuyucu Yorumları