Windows'unuzu zaman uzmanına çevirin!

Windows'unuzu gerçek bir "zaman uzmanına" çevirmek elinizde. Tabi bu 5 bedava araç yardımıyla...

Zaman Windows'tan sorulur!

Bir rekor denemesi ölçmek veya işin teslim zamanını kaçırmamak için kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz süre ölçme yazılımlarından bazılarını sizler için seçtik.

Focus Booster
Hem Windows, hem de Mac OS X desteği olan Focus Booster, Adobe Air tabanlı bir zaman ölçme uygulaması. Kalan zamanı hem saat bazında, hem de görsel olarak gösterebilen uygulama sesli alarm ve isteyenler için devam eden saatin çalışma sesi eşliğinde kullanılabiliyor.

SnapTimer
Alarm sesini, alarm ile birlikte görüntülenecek mesajı istediğiniz gibi değiştirebilmenize olanak sağlayan SnapTimer, kurulum gerektirmiyor ve dilerseniz süre dolunca istediğiniz bir programı da çalıştırabiliyor.

CookTimer
Hem Windows, hem de Linux sürümleri bulunan CookTimer, dilerseniz önceden belirlenmiş süreler, dilerseniz de kendi istediğiniz süreyi geri sayan bir uygulama. Tercih ederseniz süre dolduktan sonra otomatik olarak başa dönerek saymaya en baştan başlayabiliyor.

2 başarılı alternatif daha...

2 başarılı alternatif daha...

Orzeszek Timer
Son derece basit olmasına rağmen çok işlevsel olan Orzeszek Timer'ın zaman ölçme işlemi dilerseniz komut satırından da yönetilebiliyor. Kurulum gerektirmeyen programın en önemli özelliği ise geniş kişiselleştirme seçenekleri.

CoolTimer
En eski kronometre yazılımlarından biri olan CoolTimer, alarm sesi yanı sıra mesaj görüntüleme özelliğine de sahip. Alarm sesi olarak dilerseniz uygulamanın kendi ses dosyalarını, dilerseniz de kendi tercih edeceğiniz her hangi bir ses dosyasını kullanabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları