Women Techmakers İstanbul'15 15 Mart'ta!

Kadın geliştiriciler, İstanbul'da düzenlenen bu etkinlikte buluşacaklar!

Dev etkinlik yaklaşıyor!

Teknoloji ile ilgilenen kadınların birbirleriyle iletişim içinde olmalarını ve birbirlerine ilham sağlamalarını amaçlayan Women Techmakers (WTM), Google Developer Group (GDG) üyeleri tarafından oluşan gönüllü bir topluluk. Mart ayında Uluslararası Kadınlar Günü dolayısıyla dünyanın birçok şehrinde WTM etkinlikleri düzenlenmekte

Geçtiğimiz sene İstanbul'da DevFest Women İstanbul adıyla düzenlenen etkinlikte 51 adet kadın bilişimci konuşmacı yer aldı. Bu sene de Women Techmakers İstanbul adıyla 15 Mart 2015'te Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenecek. Etkinliğin en önemli amacı ise Türkiye ve dünyadan teknoloji ve bilişim dünyasının kadınlarını bir araya getirip, bu konferanslardaki kadın sayısını ve görünürlüğünü arttırmak.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik mobil teknolojiler, web teknolojileri, back-end ve front-end teknolojileri, UI tasarımı, UX, oyun teknolojileri ile ilgili birçok önemli içeriğe sahip. Etkinlikte dört ayrı salonda paralel şekilde gün boyu sürecek oturumlar olacak. Teknolojideki kadın liderliğinin güçlü örneklerle desteklendiği oturumların yanında gün boyu sürecek atölyeler devam edecek.

Etkinliğin bir başka ilgi çekici tarafı ise Startup Launch ElevatorPitch olacak. Bu yıl Women Techmakers konferansında girişimci kadınları desteklemek için bir elevatorpitch programı da ekleniyor. Kadın girişimciler, yatırımcılar ve başarılı girişimcilerden oluşan jüriye fikirlerini sunma fırsatı yakalayacaklar, onlardan feedback alacaklar ve sonrasında bir network partisi gerçekleştirilecek.

Women Techmakers İstanbul'15 15 Mart'ta!

Katılımcılar, tüm bunların yanı sıra fuaye alanında en yeni teknolojilerle tanışma fırsatı bulacak ve eğlenmeye her an devam edecek! Bütün bunlar ve daha fazlası için etkinliğe web sitesi üzerinden kayıt olmayı unutmayın!

Womentechmakers İstanbul'15 konuşmacılarını arıyor!

Okuyucu Yorumları