Gezginler Bu Site Sizin İçin

Türkiye'nin yeni gezi sitesi Veezy Gezi, gezginlere ve tatilcilere rehber niteliğinde bir site sunmayı hedefliyor.

Gezginler Bu Site Sizin İçin

www.veezy.com ve www.gezi.veezy.com adreslerinden ulaşılabilecek Veezy Gezi sitesi,
gezgin olmak isteyenlerden tatile çıkmayı planlayanlara kadar uzanan geniş bir gruba ihtiyaç duyabilecekleri her türlü bilgiyi vermeyi ve böylelikle de gezi öncesi ve gezi süresince insanların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Veezy Gezi sitesi, ister yurtdışı, ister yurtiçinde olsun, gitmek istediğiniz yerle ilgili doğal ve tarihi güzellikleri; gece hayatı, konaklama ve yemek imkanları ile diğer tüm detaylı bilgileri içeriyor. Değişik etkinliklerden hoşlananlar için de ideal bir site olma özelliği taşıyan Veezy Gezi sitesi, kampçılık, dağcılık, dalış, bisiklet, trekking ve yelken gibi doğa sporlarını gerekli malzemelerden başlayarak, bu malzemelerin bulunabileceği adreslere ve bu sporlarla ilgili eğitim alacağınız yerlere kadar uzanarak anlatıyor.

Bu ay, bir sörf sihirbazı Bora Kozanoğlu ile röportajın yer aldığı Veezy Gezi sitesinde yer alan bazı bölümler ise şöyle; Kartpostal, Survival, Hesaplı Tatil, Hafta Sonu, Röportaj, Ayın Macerası, Outdoor Kulübü, Haberler, Macera Rehberi ve Video Galeri…

Okuyucu Yorumları