Wozniak, iPad haberlerine isyan etti!

Wozniak, yeni iPad'leri eleştirdiği açıklamasından sonra, keskin bir U dönüşü yapmak zorunda kaldı!

Wozniak çark etti!

Teknoloji dünyasının en sempatik ismi kimdir anketi yapılsa, ilk sıralarda yer alacak bir isim, kesinlikle Apple'ın kurucularından Steve Wozniak olacaktır. Toplantılardaki şakaları, yüz milyon dolar servete sahip olmasına rağmen evine bir fiber hat çektirmeyecek kadar mütevazı yaşamı ve komik anılarıyla teknoloji dünyasının en sempatik ismi olarak tanınan Wozniak, bazen de medyada sözlerinin çarptırılmasından şikayet ediyor.

En son şikayeti de bu yönde oldu ve yeni iPad lansmanından sonra, iPad'in depolama hafızasının azlığından şikayet ederek yeni iPad'in ona göre olmadığını açıklaması üzerine medyaya yansıyan manşetlerin gerçeği yansıtmadığını tekrarlamak zorunda kaldı. Muhtemelen Apple'ın hissedarları tarafından sıkıştırılarak, yeni bir basın açıklaması yapmaya mecbur bırakılan Woz, iPad'in insanların ihtiyaçlarına cevap veren güçlü bir cihaz olduğunu, sadece kendisinin çok ağır teknolojik gereksinimleri olan bir teknik adam olarak çok daha güçlü teknik cihazlara ihtiyacı olduğunu, ancak bu cihazların da ev kullanıcıları için uygun olmayacağını hatırlattı.

Wozniak, sözlerini çarpıttığını söylediği İngiliz basını ile daha önce de sorunlar yaşadığının altını çizerek, yeni iPad'i eleştirmediğini ve beğendiğini tekrar vurguladı.

Öyle görünüyor ki, Woz'un söylediği iddia edilen ve manşetlere taşınan "Ben bu iPad'i evimem sokmam!" sözleri, Tim Cook'u ve Apple yönetim kurulunu çileden çıkarmış...

Okuyucu Yorumları