Wunderlist'in Yerini Microsoft To-Do Alıyor!

Microsoft, telefonlara ve web'e yönelik yeni "yapılacak listesi" uygulaması To-Do'yu ortaya çıkardı!

Microsoft'un Wunderlist'i hazır!

Microsoft, yeni yapılacak listesi uygulaması To-Do'yu Android ve iPhone için indirmeye sundu. Firma iki sene önce benzer bir uygulama olan Wunderlist'i satın almıştı ancak yeni To-Do, Wunderlist'in yerini, en azından şimdilik, tam olarak almıyor.

Yeni uygulama "My Day" bölümü sayesinde size her gün boş bir sayfa sunuyor. Listedeki tamamlanmamış öğeleri, kenarlarındaki ampule dokunarak güne atayabiliyorsunuz. To-Do'nun sunduğu "akıllı öneriler" eski, mevcut ve gelecekteki listelerinizi otomatik olarak önceliklendiriyor. To-Do içerisinde hafta sonları, Pazartesi sabahları veya istediğiniz herhangi bir zamanda tekrarlayan, esnek hatırlatıcılar da bulunuyor.

Wunderlist'in Yerini Microsoft To-Do Alıyor!

Wunderlist'in bu sene kapatılması planlansa da firma, kullanıcılardan gelen önerileri To-Do'ya eklemeyi planlıyor. Hatta Wunderlist'teki ve Todoist'teki görevleri To-Do'ya aktarmaya yönelik bir araç şimdiden sunulmaya başlandı.

To-Do'nun liste paylaşma işlevi henüz hazır değil ve Mac, iPad, Android tablet uygulamaları üzerinde de çalışılıyor. Yani To-Do şu an tam olarak Wunderlist'in yerini almasa da, yakında güçlenmesini bekleyebilirsiniz.

İndirin: Microsoft To-Do (Android, iPhone, Windows, Web)

Okuyucu Yorumları