Xiaomi, bu kez orta seviye Mi 4i ile geliyor!

Geçtiğimiz yıl Mi 4 modeli ile büyük ses getiren Çinli telefon devi, şimdi de Mi 4i ile geliyor!

Xiaomi Mi 4i ortaya çıktı!

Geçtiğimiz yıllar içerisinde, pek çok Çinli markanın gün yüzüne çıkmasına ve sıradan birer marka olarak yok olup gittiklerine şahit olduk. Ama Xiaomi, bu markalar arasından sıyrıldı ve büyük satışlara imza atmayı başardı; başarmaya da devam ediyor.

İşte o Xiaomi, 2014 yılında Mi 4 ismini verdiği güçlü ve ucuz telefonuyla Dünya çapında pek çok kullanıcının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Görünene göre Çinli dev, 2015 yılında da yerini sağlama almaya kararlı; bu kez de orta seviye Mi 4i modeli ile geliyor.

Mi 4i, yekpare kasaya sahip olacak ve sadece 7.8mm kalınlık sunacak. Bu orta seviye telefon Qualcomm Snapdragon 615 octa-core 64-bit işlemci, 2GB RAM, JDI tarafından üretilmiş 5 inçlik 1080p ekran ve genişletilemeyen 16GB depolama alanı sunacak.

Bu özelliklerin yanı sıra, Mi 4i'de 13MP kamera bulunacak ve çift tonlu flaş kullanarak daha doğal gözüken fotoğraflar çekebilecek. Cihazın bataryası ise, 3.120mAh kapasiteye sahip olacak.

Mi 4i, her ne kadar Mi 4 gibi üst seviye bir telefon olmasa da, çok daha ucuz bir fiyata, yaklaşık 200 dolara satılacak. Bu yeni telefon, öncelikle Hindistan'da 30 Nisan tarihinde çift SIM'li bir modeli ile satışa sunulacak ve daha sonra dünyaya açılacak.

Okuyucu Yorumları