Xiaomi Mi Mix 2, Neredeyse Kenarsız Olacak!

Xiaomi Mi Mix 2'nin konsept videosu, neredeyse kenarsız bir ekran gösteriyor!

Xiaomi Mi Mix 2 konsept videosu!

Galaxy G8 ve LG G6, kenarsız ekranlara ün kazandırdı, ama bu akımın başlamasına en başta sebep olan Xiaomi'nin geçen seneki Mi Mix telefonuydu. Görünüşe bakılırsa Çinli üretici, Mi Mix'in varisi için bu kez daha da iddialı bir şeyler düşünüyor. Telefonun tasarımcısı Philippe Strack'ın paylaştığı yeni bir video beklentileri epey yükseltti.

Videoda, neredeyse kenarsız bir ön kısım görünüyor, sadece alt kısımda kamerayı barındırmak için ince bir kenar var. Bunun sonucunda cihaz çok etkileyici görünüyor ve LG G6'daki FullVision 18:9 ekran yanında sönük kalıyor. Xiaomi, telefon hoparlörü yerine bir piezoelektrik seramik sürücüsü kullanmıştı, sıradan yakınlık sensörü yerine de ultrasonik mesafe sensörü kullanmıştı. Mi Mix 2'de ne kullanacağını da merakla bekliyoruz.

Xiaomi, Mi Mix'i geçen Ekim ayında ortaya çıkarmıştı, muhtemelen Mi Mix 2'nin de benzer bir zamanda ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Son söylentilere bakacak olursak, telefonun 6.4-inç QHD ekranı, Snapdragon 835 yongası, 6GB belleği, 128GB depolama alanı, 19MP arka kamerası, 13MP ön kamerası, dev bir 4500mAh pili olacak ve Android 7.1.1 Nougat ile gelecek.

Okuyucu Yorumları