Xiaomi'nin Yeni Canavarı Mi Mix 2 Tamamen Sızdı!

Xiaomi'nin çerçevesiz ekrana sahip yeni amiral gemisi telefonu Mi Mix 2'nin gizlisi saklısı kalmadı!

Xiaomi'nin yeni canavarı tamamen sızdı!

Xiaomi'nin beklenen telefonu Mi Mix 2 hakkında son zamanlarda pek çok söylenti ortaya çıkıyor. Şimdi ise yeni sızıntılar, Mi Mix'in varisinin 12 Eylül tarihinde, yani iPhone 8 ile aynı tarihte sunulacağını söylüyor.

Geçtiğimiz günler içerisinde Mi Mix 2 hakkında pek çok sızıntı ortaya çıktı ve artık gizli olan pek bir şey kalmadığı rahatlıkla söylenebilir. Her ne kadar firmadan yayın tarihi hakkında bir doğrulama gelmiş olmasa da, Xiaomi CEO'su Lei Jun daha önce yaptığı açıklamada cihazın yılın ikinci yarısında ortaya çıkacağını söylemişti ve bu da sızıntının doğruluk ihtimalini artırıyor.

Mi Mix, geçtiğimiz yıl Ekim ayında neredeyse kenarsız ve kavisli bir ekran ile sunulmuştu. Snapdragon 821 ile güçlendirilen cihaz, 4GB veya 6GB RAM'e sahipti ve 256GB dahili depolama alanı ile 4400mAh batarya sunuyordu.

Mi Mix tasarımının arkasındaki Philippe Starck, aynı zamanda cihazın varisini de tasarlamış durumda. Bu durum, Lei Jun tarafından bir Weibo yazısında onaylanmıştı. Starck'ın yakın zamanda paylaştığı bir konseptte Mi Mix 2'nin üst, sol ve sağ kısımlarında çok küçük çıkıntılar gözükmekteydi. Cihazın alt kısmı ise bir kameraya sahip ve diğer kenarlarından biraz daha büyüktü.

Cihazın ana özelliği çerçevesiz bir ekran ve çift kamera düzeni olacak. Ayrıca bazı söylentilere göre Mi Mix 2, yüz tanıma özelliği için 3D kamera ile sunulacak.

Sızan özelliklere göre Mi Mix 2 Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye, 6GB RAM'e ve 256GB'a kadar dahili hafızaya sahip olacak. Ayrıca AMOLED ekran ve 4500mAh batarya ile sunulacak...

Okuyucu Yorumları