Xperia Z4 olmadı; Xperia Z5 geliyor!

Xperia Z4 ile herkesi şaşırtan Sony'nin beklenen asıl bombası, bu resimdeki Xperia Z5 olabilir!

Xperia Z4 olmadı; Z5 geliyor!

Sony Xperia Z4, onca dedikodu ve sızıntının ardından geçtiğimiz günlerde gerçeğe dönüşmüştü. Ancak daha sonrasında, Xperia Z4'ün beklenen amiral gemisi olmadığı; sadece Japonya pazarında satışa çıkacağı büyük ölçüde kesinleşti. Şimdi ise gözler, firmanın asıl amiral gemisine, yani muhtemel bir Xperia Z5'e çevrilmiş durumda.

Xperia Z4, bir önceki Xperia Z3 üzerinde sadece küçük geliştirmeler yaptı. Ancak Twitter'da Ricciolo adlı bir kullanıcının ortaya attığı iddiaya göre Sony, Xperia Z5'te yeni bir tasarıma/kimliğe geçiş yapacak. Kullanıcının iddiasına bakacak olursak firma bu kadarıyla kalmayıp, kamera sensörü ve yazılımlarda da geliştirmeler yapacak.

Sızıntıda "Xperia Z5" adı hiç anılmasa da, bu tür özelliklere sahip olacak başka bir telefon akla gelmiyor. Tüm Xperia Z5 dedikoduları burada bitmiyor; Weibo'da paylaşılan bir kare, bizlere yeni amiral gemisini göstermiş olabilir.

Xperia Z4 olmadı; Xperia Z5 geliyor!

Fotoğraftaki cihaz, Xperia Z4 gibi metal kenarlara sahip. Sol üstteki kamera lensi ise oldukça küçük görünüyor, buradan cihazın optik görsel dengeleme işlevine sahip olmadığını çıkarmak mümkün. Bu kareyle birlikte sızan metne bakarsak, Xperia Z5'in bir USB Type C portuyla geleceğini görüyoruz.

Okuyucu Yorumları