Yazılımcılara ve tasarımcılara özel platform

Stackify.io, yazılımcılar ve tasarımcalara özel yeni sosyal bir platform.

Yazılımcılara özel platform

Stackify.io; yazılımcılara ve tasarımcalara günlük iş hayatlarında kullandıkları programları listelemelerini sağlayan sosyal bir platform.

Bilindiği gibi, gün geçtikçe teknoloji tabanlı projelerin geliştirme süreçlerinde kullanılan yardımcı programlar ve yöntemler hızla artıyor. Bu nedenle, biz yazılım geliştiriciler ve tasarımcılar, çoğu zaman kullandığımız programlar açısından kendimizi ifade ederken zorluk yaşıyoruz. Hemen hemen bütün teknoloji etkinliklerinde, birbirimize hep aynı soruyu soruyoruz: "Hangi programları kullanıyorsun?". Bunu sorma nedenlerimizden ilki, yeni programlar keşfetmek, ikincisi de o kişiyle aramızda bir bağ kurmak. Ne kadar çok aynı program kullanıyorsak, o kadar ortak noktamız olduğunu keşfediyoruz.

Stackify.io tam olarak bu probleme çözüm getirmek amacıyla hikayesine başladı. Tüm dünyadan yazılımcılar ve tasarımcılar, Stackify.io platformunda, kullandıkları programları seçerek profillerini oluşturabiliyor, hazırlanmış program listelerini takip ederek yeni programlar keşfedebiliyor ve kendileri ile ortak program tercihleri olan kişiler ile bağlantı kurabiliyor.

Daha fazla bilgi almak almak ve sistemi yakından incelemek için http://stackify.io adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları