Yeni Battlefield, Battlefield 1 olacak...

Yeni Battlefield, tahminlerin aksine Battlefield 5 olmayacak! İşte kimsenin beklemediği isim...

Yeni Battlefield şaşırtacak!

Yeni Battlefield oyunu, beklendiği gibi Battlefield 5 değil, Battlefield 1 olarak adlandırılacak. Geçtiğimiz gün Xbox One karşılama sayfasında ortaya çıkan bir reklam resmi, oyunun Birinci Dünya Savaşı sırasında geçeceğini onaylar biçimdeydi. Bu resim, posterlerdeki resim ile aynıydı.

Yukarıda gözüken ve Twitter'da ortaya çıkan bir poster resmi de, oyunun Harlem Hellfighters grubunu içereceğini göstermekte. Bu isim, Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarında tek bir asker kaybetmeden savaşan Afrikalı-Amerikalı askerlerden oluşan ABD 369. Piyade alayının takma adı.

Bu resim aynı zamanda Hellfighter Pack olarak adlandırılacak bir DLC'nin de ön satışlarının mümkün olacağını göstermekte ve bu DLC, "yiğit Harlem Hellfighter piyade alayından ilham alan tema eşyalarını" içerecek.

Battlefield 1 adı ise, Xbox One gibi, bazı kişiler için potansiyel olarak kafa karıştırıcı olabilir. Seri, hiçbir zaman standart isimlendirmeler kullanmamıştı ve Battlefield 3'den 4'e geçiş dışında oyunlar arasında farklı sayılar ve isimler kullanılmıştı. Serinin ilk dört çekirdek oyununun isimleri Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2 ve Battlefield 2142 idi.

Battlefield 1, EA ve DICE tarafından şu anda resmi bir şekilde tanıtılmış durumda...

Okuyucu Yorumları