Yeni BioShock Oyunu Gizli Gizli Yapılıyor!

Haberlere göre yeni bir BioShock oyunu üzerinde gizli gizli çalışan bir firma var!

Yeni BioShock mu geliyor?

Kotaku'daki yeni bir habere göre çok gizli bir oyun yapım stüdyosu, BioShock serisi için yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Kotaku, Mafia 3 geliştirici firması Hangar 13'teki gelişmeleri anlattığı bir yazısında, bu firmanın hemen kapı komşusu olan bir stüdyoda yeni BioShock oyunu üzerinde çalışan bir takım olduğundan bahsediyor. Yeni BioShock oyunun şu anki kod adı ise, Parkside.

Habere göre, takım, sessizce oyun dünyasından işe alımlar yaptı ve işleri o kadar sessizce yaptı ki Hangar 13'teki iş arkadaşları bile ne üzerinde çalıştıklarından emin değil.

Projeye yakın olan bir kaynağa göre takım, şu an için işleri küçük tutmaya çalışıyor: "Çekirdek şeyin ne olduğunu anlama konusunda çok akıllı davranmaya çalışıyorlar. Her stüdyonun yaşadığı bir problem olan, fazla çalışanın olduğu ve yapacakları bir şeyin olmadığı duruma düşmemeye dikkat ediyorlar."

2K'nin en çok sevilen serilerinden biri olan BioShock için bir oyun daha çıkaracak olması şaşırtıcı değil. Özellikle de BioShock Infinite'in çıkmasının üzerinden beş sene geçtiğini düşünüce, yeni bir oyunun vakti gelmiş gibi görünüyor.

Bunun yanında, işlerin ne kadar gizli tutulduğunu düşününce, resmi açıklamanın pek yakın olmadığını ve oyunun çıkış tarihinin de daha da ötede olabileceğini söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları