Yeni Galaxy Note 7'nin İşlemcisi Aynı Hızda Çalışabilir

Samsung'un birkaç hafta sonra piyasaya süreceği "onarılmış Galaxy Note 7"nin işlemcisi hakkında önemli bir bilgi ortaya çıktı!

"Yenilenmiş" Note 7'den yeni ipucu!

Samsung'un tamir ederek yenilediği Galaxy Note 7'ler, resmi olarak 7 Temmuz'da satışa sunulacak. Belirli bölgelerde satılacak olan telefonun adının "Galaxy Note FE" olacağına dair söylentiler var.

Yeni Galaxy Note 7'nin İşlemcisi Aynı Hızda Çalışabilir

Galaxy Note FE yeni üretilen bir telefon olmadığı için bir üretim sürecine de dahil değil. Galaxy Note 7'nin daha küçük bir pille yenilenmiş sürümü olan Galaxy Note FE'nin geri kalan tüm özellikleri aynı. Yani yenilenmiş olan telefon, 5,7 inç Quad HD Super AMOLED ekrana, Samsung Exynos 8890 işlemciye, 4GB RAM'e ve 12MP arka kameraya sahip.

Geekbench'te yeni ortaya çıkan Galaxy Note FE testleri, telefonun işlemcisinde herhangi bir hız değişikliği yapılmadığını gösterdi. Teste göre işlemcinin güç tasarruflu bölümü, 1,6GHz saat hızında çalışıyor. Buradan Samsung'un Exynos 8890 işlemcinin hızını güvenlik amacıyla değiştirmediği anlaşılıyor. Görünen o ki Samsung, düşük kapasiteli pilin yeterli güvenlik seviyesini sunduğuna inanıyor ve işlemcinin ısınmasının bir sorun teşkil etmeyeceğinden emin.

Galaxy Note 7 3.500mAh pille gelirken Galaxy Note FE'nin 3.200mAh'lik bir pille gelmesi bekleniyor. Bunun dışında cihazın tüm özellikleri aynı olacak. Hatta Galaxy Note FE, orijinal telefonla aynı renk seçeneklerinde sunulacak.

Okuyucu Yorumları