Yeni General Mobile Discovery satışta!

General Mobile'ın fiyatı ve performansıyla dikkat çeken cebinin yeni sürümü satışa sunuluyor!

16GB'lık sürümü hazır!

General Mobile'ın satışa çıktığı günden bu yana performansı ve fiyatı ile adından söz ettiren ve yoğun talep gören modeli DISCOVERY 16GB, Andorid'in en son sürümü 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip. Dört çekirdek (Quad Core) işlemcisi ve 1GB RAM'i bulunan DISCOVERY, diğer işlemcilere göre %50 enerji tasarrufu sağlayan işlemcisi ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

General Mobile DISCOVERY, 312PPI piksel yoğunluğu, 4.7inch HD IPS ekranı ve 1280x720 piksel çözünürlüğü ile başarılı bir görüş açısı ve kaliteyi bir arada sunuyor. DISCOVERY, 8MP otofokus ve flaşlı, hızlı kamerası, tek dokunuşla 21 saniyede 99 resim çekmeyi sağlayan lensi ile de fark yaratıyor.

WiFi, Bluetooth 4.0, GPS ve 3G görüntülü görüşme bağlantılarını destekleyen DISCOVERY 16GB, 42 Mbps HSPA+ hızlı internet erişimi sayesinde internetten yüksek çözünürlükteki videoları çok kısa sürede indirebilme ve yüksek performansla izleme olanağı sağlıyor.

General Mobile'dan Güncelleme Desteği: DISCOVERY modeli için kullanıcılarının geri bildirimlerini değerlendirerek güncellemeleri hazırlıyor ve OTA (Over The Air) desteği ile kolay ulaşılabilir şekilde güncellemeleri sunuyor.

DISCOVERY siyah, beyaz mavi ve pembe renk alternatifleri ile satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları