Yeni Google Glass açık arttırmada!

Açık arttırmaya çıkarılan bu "temiz kullanılmış" cihaz, herkesin merak ettiği cihaz olabilir mi?

İnternetteki gizemli ilan!

Google'ın büyük umutlarla tanıtımını yaptığı giyilebilir cihaz teknolojisi Google Glass yeterince ilgi görmemiş ve tüketicilere yönelik sürümünün güncellenmeyeceği açıklanmıştı. Cihazın iş amaçlı sürümünün ise yenileneceği belirtilmişti.

E-ticaret sitesi eBay'de satışa çıkarılan ve "çok temiz kullanıldığı" belirtilen bu siyah Google Glass modeli de Google Glass Enterprise Edition'ı hatırlatan bazı nitelikler taşıyordu. Google tarafından henüz resmi bir duyuru yapılmasa da, söz konusu sürümün özellikle sağlık çalışanlarına sessiz sedasız dağıtılmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

9to5Google tarafından keşfedilen ilanda cihazın özelliklerine dair ayrıntılı bilgilere yer verilmiyordu. Fakat yine de bu gerçekten bir Enterprise Edition ise cihazın ısınma sorununu çözdüğünü, bir Intel Atom işlemci barındırdığını ve ilk sürümden daha iyi, yani 30 dakikanın üzerinde bir batarya ömrü sunduğunu tahmin ediyoruz.

İşin garibi, ilan ortaya çıktıktan hemen sonra, satıcının "yanlış listeleme" nedeniyle ilanı geri çekmiş olması. Bu durumda iki seçenekten bahsedilebilir: Ya cihaz gerçekten bir "yalandı", ya da satıcı, konu ortaya çıkınca ilanı geri çekmek zorunda kaldı...

Okuyucu Yorumları