Yeni Hyundai Azera, ABD'da Satılmayacak!

Yayınlanan resmi görüntülere bakılırsa çok farklı bir görünüm sunan Hyundai'nin önemli modeli, ABD'li müşteriler için kötü bir sürprizle geliyor!

İşte yeni Hyundai Azera!

Hyundai Azera, ABD'nin dışında - tabi satışa sunulduğu ülkelerde - markanın en iyi aracı olarak görülmekte. Bu da yeni Azera'yı ABD'de satmamak için oldukça iyi bir sebep olabilir ve Hyundai'nin planı da tam olarak bu.

Firma, yenilenmiş Azera'nın görüntüsünü resmi olarak yayınladı ve bu araç, ana vatanı olan Kore'de Grandeur olarak tanınmakta. Araç, daha önceki Azera'ya göre çok daha farklı bir görünüme sahip. Genel olarak aracın Genesis G80 gibi gözüktüğü söylenebilir ve bunun da kötü bir şey olduğunu söylemek pek mümkün değil.

Hyundai sözcüsü Robin Warner, Azera'nın yeni formu ile ABD'ye dönmeyeceğini doğrulamış durumda ve şu anda "Kuzey Amerika müşterilerinin ihtiyaçlarını yansıtan, ABD'ye özel farklı bir model sunma ihtimalini" tekrar gözden geçirdiklerini söylemekte.

Aracın, bu yıl kendisini Hyundai'den ayıran Genesis markası ile benzer görüntüsü düşünülürse, yeni Azera'nın ABD'ye bir Genesis modeli olarak sunulma ihtimali bulunuyor. Eğer bu durum gerçekleşirse de, bu aracın kendisine G80'in hemen altında bir yer, belki G70 veya G60 olarak, bulması muhtemel gözüküyor.

Kendisini bir lüks marka olarak tanımlayan Genesis'in orta boyutlu bir araç sunması gerektiği kesin ve yeni Azera, bu ihtiyacı tam olarak karşılayabilir gibi gözükmekte...

Okuyucu Yorumları