Yeni MacBook Pro'dan yeni sızıntı!

Apple'ın yeni nesil MacBook Pro modeline dair ortaya çıkan sızıntı, büyük sürprizleri işaret ediyor!

Yeni MacBook Pro göründü!

Apple'ın merakla beklenen yeni MacBook Pro modeline dair bazı yeni sızıntılar ortaya çıktı. Cihazın klavyesini oldukça ayrıntılı bir biçimde gösteren sızıntı yeni MacBook Pro'nun daha önceki söylentilere de uygun olarak bir OLED touchpad'e sahip olacağına işaret ediyor.

Bu yeni touchpad'in MacBook Pro kullanıcılarına farklı işlevsellikleri özelleştirmekten çeşitli tuş olanaklarına kadar birçok kolaylık sunması bekleniyor. Kullanıcıların bu sayede belirli bir tuşu istedikleri bir uygulamayı açmak için kullanabilecekleri belirtiliyor.

Sızdırılan görsellerde ayrıca cihazın dört adet USB Type-C girişi olduğu da anlaşılıyor. Diğer yandan, KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo tarafından daha önce öne sürülen iddialara göre, Apple'ın yeni MacBook Pro'da özellikle tuş özellikleriyle ilgili önemli yenilikler sunmaya hazırlandığı belirtilmişti. Cihazın Touch ID özelliğine de sahip olacağını iddia eden Kuo, ayrıca bu en yeni sızıntılardaki görünümün aksine yeni MacBook Pro'nun daha ince tasarımla geleceğini de söylemişti.

Yeni MacBook Pro'dan yeni sızıntı!
Okuyucu Yorumları