Yeni Mad Croc oyunu!

Yeni Mad Croc oyunu, oyun severlerle timsah rolüne girerek tehlikeli sularda dolaşma fırsatı sunuyor

Yeni Mad Croc oyunu!

F-Secure ve Mad Croc, F-Secure'unb VPN isimli çözümünü mobil oyunseverlerle buluşturmak için berabere çalışıyor. Hızlı tüketim ürünleri (FMCG) sektöründe iyi bir firma olan Mad Croc, mobil neslin dikkatini çekebilmek için yeni bir oyun piyasaya sürüyor. Firma bu nedenle online mahremiyeti vurgulamak için Freedome'ı oyuna entegre ediyor.

Yeni Mad Croc oyunu, oyunseverlerle Mad Croc timsahı rolüne girerek tehlikeli sularda dolaşma fırsatı sunuyor. Timsah engelleri aşarken farklı nehirlerde yüzüyor ve başarılı şekilde ilerliyor. Timsah altın ve gümüş bonusları topluyor ve oyuncular bu altın bonuslarla oyun içi mağazada fazla dayanıklılık veya fazla güç gibi çeşitli haklar satın alabiliyor.

Freedome görselleri belirgin şekilde oyunların her seviyesinde belirtiliyor. Fakat popüler mahremiyet ve güvenlik uygulaması oyunculara ekstra güç vermek için de kullanılabiliyor. Freedome'ı iOS ve Android cihazlarına indiren oyuncular oyun için ücretsiz bir zırh güncellemesi alabilecek ve hem oyun içi timsahlarını hem de mobil cihazlarını daha güvenli hale getirebilecek. Oyun aracılığıyla Freedome'ı indiren oyuncular, daha önce Freedome'ı indirmemişlerse 3 ay ücretsiz uzatılmış VPN denemesi alabilecek.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan F-Secure Tüketici Güvenliğinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Samu Konttinen, "Mobil oyun topluluğunda online güvenlik için farkındalık oluşturmak istiyoruz" dedi. Samu Konttinen, "Mad Croc'un bu fikre gösterdiği ilgi ve onlarla gerçekleştirdiğimiz işbirliği, oyunculara online mahremiyetin korunmasında bizim için heyecan verici" ifadesini kullanıyor.

Mobil oyun giderek daha popüler bir hale geliyor ama eğlence şekli olarak yeni zorluklar da açık şekilde ortaya çıkıyor. Edward Snownden'ın Ulusal Güvenlik Dairesi'nden (NSA) sızdırdığı belgeler ve diğer casusluk örgütlerinin yaptığı çalışmalar, Angry Birds oyununun casusluk için kullanıldığını ortaya koydu. Hatta, F-Secure Labs'ın yaptığı çalışmalar 2015'in ilk yarısında 274 yeni mobil zararlı çeşidi ve bunun alt türlerinin tespit edildiğini ortaya çıkardı. Bu ise zararlı yazılımların mobil cihaz kullanıcılarının tehdit etmeyi sürdürdüğünü gösteriyor.

Mad Croc CEO'su Ari Koivula, Freedome'un gerçek bir hayranı ve Freedome'ın mesajını yaymak için Mad Croc'un kitlesini kullanıyor. "Freedome, mahremiyeti korumak ve mobil telefonların güvenliğini sağlamak için harika bir çözüm. Freedome, bu kullanıcıların üzüldüğü bu büyük problemleri ele alıyor ve tek bir tuşa basarak çözüme yardımcı olmaya çalışıyor" diyen Koivula, "Bu, harika bir konsept ve tam da Mad Croc hayranlarının mahremiyet koruma uygulaması için aradıkları türden bir çözüm ve biz de Freedome'ı oyuna dahil etmek için çaba sarf ettik" diyerek açıklamasına devam ediyor.

Freedome, kullanıcılara tek tuşa basarak zahmetsiz şekilde haberleşme faaliyetlerini şifreleme, coğrafî olarak engellenen internet site ve yayın uygulamalarına sanal şekilde lokasyon değiştirerek erişme, zararlı internet siteleri ve online takip girişimlerini engellemeye yarayan bir VPN çözümü. Çözüm şu an için iOS, Android, Windows PC, OS X ve Amazon Fire cihazlarında kullanılabiliyor. Mad Croc oyunu Mad Croc ve Fin oyun firması Tribeflame tarafından geliştirildi. Oyun, 5 Ağustos'ta Gamescom Fuarı'nda iOS ve Android cihazları için duyuruldu. Windows Phone cihazları için ise ileri bir tarihte duyurulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları