Yeni Microsoft tabletinden ön sipariş rekoru

Herkes bu cihaz hakkında bir şeyler söylese de o, daha piyasaya bile çıkmadan tükendi!

Daha çıkmadan tükendi!

Microsoft'un, Windows işletim sistemli tableti Surface'in profesyonel edisyonunun ikincisi, henüz piyasaya çıkmadan, ön sipariş aşamasında tükendi.

128 GB depolama kapasiteli yeni tabletini ön siparişe çıkaran Microsoft, ön siparişe açılan kontenjanın tümünün satıldığını belirterek siparişleri bir süreliğine durdurdu.

Microsoft, yeni nesil Surface tabletlerini geçen ay duyurmuş ve birkaç gün önce de ön siparişe açmıştı. Ön siparişe açılmasından kısa süre sonra, masaüstü Windows işletim sistemiyle çalışan ve Intel işlemcilere sahip Surface Pro 2 128 GB modeli, satış limitini doldurdu. Ayrıca 256 GB ve 512 GB modelleri de ön sipariş limitlerini doldurmak üzere.

Cihazların ön sipariş limitleri dolmuş olsa da, kaç adet sipariş alındığı şu anda bilinmiyor. Bu limitler Microsfot'un cihazı piyasaya çıkardığında kısa sürede üretip müşterilere gönderebileceği üretim kapasitesine göre belirleniyor fakat satış başarısı konusunda tam bir işaret olarak kabul edilemiyor çünkü adet olarak çok küçük rakamlar da olabiliyor.

Ön siparişten satın alınan tabletler 21 Ekim'de sahiplerine gönderilecek. Mağazalardaki satışlar ise 22 Ekim'de başlayacak.

Okuyucu Yorumları