Yeni multimedya hoparlörü Z213 tanıtıldı

Logitech, müzik, film ve oyunlara hayat katan yeni Multimedya Speakers Z213'ü tanıttı.

Yeni multimedya hoparlörü

Windows ve Mac OS bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve MP3 çalarlar dahil olmak üzere audio cihazları ile uyumlu olan Logitech Multimedya Speaker Z213, Speaker sisteminin 4 inç uzunluğundaki sürücüsü ve alttan atımlı subwoofer'ı sayesinde en sevdiğiniz müzik, film ve oyunların baslarını duyabilir, subwoofer'ın arkasında yer alan düğmelerle bas seviyesini kolayca ayarlayabilirsiniz. Kablolu kontrol paneliyle ses yüksekliğini dilediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Müziğinizi özel dinlemek istediğinizde kontrol panelindeki 3.5 mm'lik kulaklık girişine stereo kulaklıklarınızı takmanız yeterli.

Logitech Bluetooth Audio Adapter ile uyumlu olan Logitech Multimedya Speaker Z213'ü, Bluetooth ses adaptörüne bağlayarak Bluetooth'lu tüm cihazlardan müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

Uygun fiyata mükemmel ses kalitesine sahip olmak isteyenler için Logitech Multimedya Speakers Z213'i tasarladıklarını belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, "Bu 2.1 hoparlör sistemi kompakt tasarımıyla çalışma masanızda ve oturma odanızda küçük bir yer kaplıyor" dedi.

Logitech Multimedya Speaker Z213 Türkiye'de Temmuz ayında, 29 Euro tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları